Безліч цікавих історій

  Безліч цікавих історій

Легкі, цікаві, в міру заплутані та справді захопливі історії. Добірка з безліччю цікавих історій

ВсіКниги — це затишна інтернет-книгарня, яка спеціалізується на книжках українською мовою. Працюємо з березня 2007 року й обробили понад 14 000 замовлень. Наша команда поважає всіх шанувальників книги, сама натхненно любить читати й поширює цю любов. ВсіКниги — це можливість придбати книгу 24 години на добу 7 днів на тиждень, не виходячи з дому.
Відправляємо книги у будь-який куточок світу і гарантуємо безкоштовну доставку Україною при сумі замовлення від 500 грн.
А також ВсіКниги радо співпрацюють з гуртовими замовниками: школами, дитсадками, бібліотеками та меценатами.

Щодня моніторимо діяльність українських видавництв і хочемо, щоб нові видання з'являлися на наших віртуальних полицях якнайшвидше. Про новинки, акції та тематичні добірки ви дізнаєтесь зі щотижневої е-мейл розсилки. Якщо якоїсь книги не виявиться на сайті — ми знайдемо її для вас, тільки попросіть.
Зараз маємо в асортименті понад 5800 актуальних книг, співпрацюємо з 250 постачальниками, серед яких топові українські видавництва, — проте не випускаємо з уваги й молоді проекти.
ВсіКниги активно популяризують читання як вид дозвілля за допомогою спецпроектів. Ми вже втілили в життя Велокнигарню, Книжкового Санту, а також книжковий YouTube-канал.





Коментарі