Всеукраїнської акції 

«Хвиля безпечного Інтернету – 2016»     

З нагоди Всесвітнього дня безпечного Інтернету, який відзначається 9 лютого та в рамках Всеукраїнської акції «Хвиля безпечного Інтернету – 2016» бібліотека Херсонської ЗОШ №55 провела медіа-урок "Веб-агенція «СБІ». (Служба безпеки в Інтернеті)"


     З кожним роком все більше дітей користується
Інтернетом у повсякденному житті. Інтернет надає дітям неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості. Проте, оскільки з самого початку Інтернет розвивався без будь-якого контролю, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. У зв'язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей. А бібліотекар може в цьому допомогти.
     В цьому віці в дітей прокидається так зване соціальне «Я». Дітям важливо зайняти значуще місце в житті свого маленького світу: класу, школи, дружити з однолітками. Тут їй буде потрібна реальна допомога та просто увага. У всьому необхідно дотримуватись міри, і тоді Інтернет стане дитині джерелом необхідної інформації для уроків, учителем у вивченні іноземних мов, помічником у подоланні бар'єрів спілкування, партнером по розвиваючим іграм і просто – музики, картинок та фотографій, мультфільмів і позитивних емоцій.

Коментарі